۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۲:۳۷
چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۹
کد خبر: ۱۰۸۵۱۵

یک مدیر چادرملو در ۶ ماه، ۳ میلیارد حقوق گرفت | مدیرعامل خبر نداشت؟!

یک مدیر چادرملو در ۶ ماه، ۳ میلیارد حقوق گرفت | مدیرعامل خبر نداشت؟!
انتشار فیش حقوقی احسان احمدی، مدیرعامل شرکت ارزش آفرینان سها از زیرمجموعه‌های اصلی چادرملو، حواشی زیادی را در شبکه‌های اجتماعی ایجاد کرد. احمدی بلافاصله پس از انتشار فیش حقوقی‌اش، با حکم فرید دهقانی،‌ مدیرعامل چادرملو برکنار شد. یک موج رسانه‌ای که سفارشی به نظر می‌رسید، این اقدام را نشانه‌ای از مخالفت مدیرعامل چادرملو با حقوق‌های نجومی عنوان کردند. اما پرسش اصلی این است که چطور مدیرعامل شرکت مادر از پرداخت ۱۱ درصد مجموع دستمزدهای یک مجموعه به یک نفر، بی‌اطلاع بوده است؟!

فیش حقوقی که چادرملو را لرزاند!

۲۳ آذرماه ۱۴۰۴ همزمان با انتشار صورت‌های مالی یکی از شرکت‌های زیرمجموعه چادرملو، تصویری در شبکه‌های اجتماعی بازنشر شد. این تصویر، فیش حقوقی احسان احمدی، مدیرعامل شرکت گروه ارزش آفرینان سها بود. فیش حقوقی مدیرعامل زیرمجموعه مهم و کلیدی چادرملو، رقمی بالغ بر ۴۷۰ میلیون تومان را نشان می‌داد.

رسوایی حقوق نجومی در زیرمجموعه چادرملو؛ دهقانی باید پاسخگو باشد!

 

فیش حقوقی ۴۷۰ میلبون تومانی احسان احمدی در حالی چندبرابر سقف حقوق مدیریتی است که شرکت گروه ارزش آفرینان سها نیز عملکرد قابل توجهی از خود به جای نگذاشته است. سودخالص ارزش آفرینان سها با مدیریت احسان احمدی تنها ۴ درصد افزایش پیدا کرده است. درحالی‌که هزینه‌های اداری و عمومی شرکت ارزش آفرینان سها، حدود ۴۰۰ درصد بیشتر شده است. این شرکت تحت مدیریت احسان احمدی در نیمه نخست ۱۴۰۳ حدود ۱۳ میلیارد تومان هزینه‌های اداری و عمومی گزارش کرده است درحالی‌که در ۶ ماهه ۱۴۰۴ این رقم به ۶۵ میلیارد تومان رسیده است!

رسوایی حقوق نجومی در زیرمجموعه چادرملو؛ دهقانی باید پاسخگو باشد!

 

۱۱ درصد از حقوق و دستمزد کل شرکت سهم احسان احمدی است

هزینه حقوق و دستمزد شرکت ارزش آفرینان سها تحت مدیریت احسان احمدی، در نیمه نخست ۱۴۰۳ حدود ۸ میلیارد تومان بوده است. اما با افزایشی قابل توجه، حقوق و دستمزد این شرکت در ۶ ماهه ۱۴۰۴ به ۲۴ میلیارد تومان رسیده است. باتوجه به فیش حقوقی منتشر شده از احسان احمدی، به فرض آن‌که دستمزد او در ۶ ماه گذشته نیز همین مقدار بوده باشد، احمدی در ۶ ماهه ۱۴۰۴ بیش از ۲ میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان دریافتی داشته است. این رقم معادل ۱۱ درصد از کل حقوق و دستمزد شرکتی است که ۷۳ نفر پرسنل دارد. میانگین حقوق و دستمزد در شرکت ارزش آفرینان سها زیرمجموعه چادرملو در ۶ ماهه ۱۴۰۴، حدود ۵۵ میلیون تومان است. اما مدیرعامل به تنهایی ۴۷۲ میلیون تومان دریافتی داشته است. درواقع حقوق احسان احمدی، بیش از ۸ برابر میانگین حقوق و دستمزد در این شرکت کوچک بوده است. وقتی چنین ارقام نجومی در هلدینگ چادرملو پرداخت شده است، چطور فرید دهقانی به عنوان مدیرعامل این هلدینگ، اطلاعی نداشته است؟

رسوایی حقوق نجومی در زیرمجموعه چادرملو؛ دهقانی باید پاسخگو باشد!

 

برکناری احمدی؛ مدیریت قاطع یا واکنش نمایشی دهقانی؟

نکته قابل توجه این ماجرا و افشایی که رخ داده است، واکنش فرید دهقانی مدیرعامل چادرملو است. پس از انتشار تصویر فیش حقوقی نجومی احسان احمدی، فرید دهقانی سریعا او را برکنار کرد. پس از این برکناری توسط فرید دهقانی، مدیرعامل چادرملو، برخی انسان‌رسانه‌ها در فضای مجازی، فضای تبلیغاتی برای دهقانی ایجاد کردند. فضای تبلیغاتی به خصوص در توییتر، به نحوی فرید دهقانی را ستایش می‌کردند که انگار دهقانی تازه به مدیرعاملی چادرملو منصوب شده و از این فیش نجومی باخبر نبوده است.

فرید دهقانی، مدیرعامل جوان چادرملو، از آذر ۱۴۰۳ به مدیرعاملی این شرکت بزرگ معدنی منصوب شد. دهقانی به عنوان مدیرعامل یک هلدینگ، موظف است از اتفاقاتی که در شرکت‌های زیرمجموعه رخ می‌دهد، مطلع باشد و از کم و کیف مخارج و منابع این شرکت‌ها آگاه باشد. درنتیجه چنین تبلیغاتی برای دهقانی در فضای مجازی، منطقی نیست و احتمال می‌رود بابت این تبلیغات و مدح فرید دهقانی، هزینه شده باشد.

فرید دهقانی مدیرعامل چادرملو اگر از فیش حقوقی مدیرعامل شرکت زیرمجموعه و کلیدی خود، اطلاع نداشته و پس از رسوایی او را برکنار کرده است، پس باید اخطار بگیرد و نشان از ضعف مدیریتی او دارد که نمی‌داند در هلدینگ چادرملو چه اتفاقاتی رخ می‌دهد. اما اگر مدیریت خوبی داشته و می‌دانسته چه اتفاقاتی در هلدینگ چادرملو درحال رخ دادن است و سکوت کرده بوده، پس خود نیز در این رسوایی نقش موثری داشته است.

البته باید گفت که حقوق یک مدیرعامل، در مجمع عمومی و جلسات هیئت مدیره مصوب می‌شود و صورت‌جلسه آن در نهایت به دست شرکت مادر می‌رسد. به عبارت ساده‌تر، حقوق ماهانه احسان احمدی، در مجمع عمومی آن شرکت تصویب شده و صورت‌جلسه آن در نهایت به مدیران هلدینگ چادرملو رسیده است.

 

افزایش نگران‌کننده هزینه‌های اداری چادرملو با مدیریت دهقانی

فرید دهقانی که بابت فیش حقوقی نجومی و افزایش هزینه‌های اداری و عمومی، احسان احمدی را برکنار کرده است، بهتر است بابت هزینه‌های اداری و عمومی چادرملو نیز پاسخگو باشد. هزینه‌های اداری و عمومی چادرملو تحت مدیریت دهقانی در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۴، افزایش چشمگیر ۷۸ درصدی داشته است. این هزینه‌ها از ۶۵۹ میلیارد تومان به هزار و ۱۷۲ میلیارد تومان رسیده است.

درکنار افزایش ۷۸ درصدی هزینه‌های اداری عمومی چادرملو با مدیریت فرید دهقانی، هزینه‌های جزئی بانک نیز افزایش قابل توجهی داشته است. هزینه حقوق و دستمزد چادرملو در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۴ بیش از ۶۸ درصد افزایش داشته و از ۷۲ میلیارد تومان به ۱۲۲ میلیارد تومان رسیده است.

رسوایی حقوق نجومی در زیرمجموعه چادرملو؛ دهقانی باید پاسخگو باشد!

درواقع افشای فیش نجومی احسان احمدی مدیرعامل شرکت ارزش آفرینان سها، شرکت زیرمجموعه چادرملو، ابعاد پنهانی را از چادرملو افشا کرد. افزایش نگران‌کننده هزینه‌های اداری و عمومی چادرملو با مدیریت فعلی، موضوعی است که بایستی شفاف شود. بی اطلاعی مدیرعامل شرکت مادر از اتفاقات شرکت زیرمجموعه نیز دیگر مسئله مهمی است که موج‌سواری رسانه‌ای روی آن، نه تنها تاثیر مثبت نداشته بلکه نشان‌دهنده خلاءهای جدی در یک مجموعه است.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی